Not known Details About aukcija balkan

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Na upisanu e-mail adresu je poslan connection za potvrdu prijave.

Dodaju da je e-Aukcija dio postupka javne nabavke koji se provodi nakon otvaranja (i utvrđivanja prihvatljivosti) ponuda a omogućava ponuđačima podnošenje novih poboljšanih ponuda.

Carinska roba koja ima komercijalnu vrednost samo kao sirovina ili otpadak može se prodati prikupljanjem ponuda

Da biste kao ponuđač bili u mogućnosti nesmetano učestvovati u procesu e-Aukcije, jedan od najbitnijih uslova je da Vam je World wide web preglednik (browser) ažuriran (update-ovan) na novu verziju, odnosno da imate instaliranu zadnju verziju jednog od sljedeća tri Web preglednika:

Ako se carinska roba ne proda na drugoj javnoj prodaji, može se prodati prikupljanjem ponuda. Nakon okončanja postupka javne prodaje ponuđači koji su blagovremeno uplatili kauciju za drugu javnu prodaju, pozivaju se da u zatvorenim kovertama dostave svoje ponude u roku koji odredi komisija.

- predstavljaju komunikacijsku infrastrukturnu vezu s velikim brojem potencijalnih kupaca i poslovnih partnera – globalni nastup,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Darko: Slike pakujemo u sendvič stiropora i kartona tako da je gotovo nemoguće da dođe do oštećenja, ako se ipak oštete mi Vam garantujemo zamenu slike ili povraćaj novca!

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE.

Da li postoji drugi nacin kupovine robe sem licitacije (npr. da me povezete sa ljudima koji licitiraju tu robu i dalje je prodaju). get more info Unapred zahvalan

Učestvovanjem na našim aukcijama, imate mogućnost da se uvjerite u prednost modernizacije i sebi obezbjedite rabljene strojeve iz sektora robotike, kao što su industrijski roboti ili robotski sistemi.  Neosporni lideri u sektoru robotske proizvodnje kao KUKA, FANUC i slični garancija su za dugoročan uspjeh.

Svim učesnicima su stavljene na raspolaganje iste informacije o aukciji, i za sve učesnice važe ista read more pravila učešća na aukciji.

„Mnogi stručnjaci su predviđali pad prodaje i mislim da je ova godina prekretnica. Vrhunac je dostignut prošle godine u maju. aukcija balkan Hoće li propasti? Mislim da neće, ali cijene će sigurno padati. Mislim da smo svjedoci tog trenda“, navodi Georgina Adam, stručnjakinja za trgovinu umjetninama.

foto: Filip Plavčić - Radnja je krcata kada nam stignu nove stvari. Iskreno, ljudi najviše kupuju gaće. A ima i onih koji kada vide da mantil od prave kože košta 5000 dinara, ne veruju svojim očima - objašnjava on.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Details About aukcija balkan”

Leave a Reply

Gravatar